Pentuvälityksessä olevat pentueet

Suomen Amerikanakita ry:n pentuvälityslistalla olevista amerikanakitapentueista on toimitettu tiedot (jalostuslomake A) yhdistyksen jalostustoimikunnalle, ja nämä kasvattajat ovat tällä tavalla toimineet yhteistyössä rotuyhdistyksen kanssa. Mahdollisista muista ajankohtaisista, pentuvälityslistalta puuttuvista amerikanakitapentueista ei rotuyhdistykselle ole ko. kasvattajan toimesta lähetetty tietoja. Yhdistelmien alla on jalostustoimikunnan tekemiä huomioita.

Pentueet on pentuvälityksen sivulla jaettu niihin pentueisiin, jotka ovat jalostuksen ohjesäännön mukaisia, ja niihin pentueisiin, jotka eivät ole jalostuksen ohjesäännön mukaisia. Kun narttu on astutettu, kasvattaja ilmoittaa vapaamuotoisesti astutusajankohdan jalostustoimikunnan sihteerille, jolloin tieto lisätään pentuvälityksen sivulle. Pentueen syntymän jälkeen yhdistelmän tiedot päivitetään, kun kasvattaja on toimittanut jalostustoimikunnan sihteerille seuraavat tiedot sähköpostilla: pentueen syntymäpäivämäärä, luovutuspäivämäärä ja urosten/narttujen määrä osoitteeseen jalostus.amerikanakita@gmail.com.

Pentueilmoitukset näkyvät yhdistyksen sivuilla siihen saakka, kunnes pentueen syntymästä on kulunut kaksi kuukautta. Mikäli kasvattaja haluaa tämän jälkeen jatkaa ilmoitusta, on toinen kahden kuukauden ilmoitusjakso maksullinen (20 euroa). Kasvattaja tulee maksaa tässä tapauksessa maksu yhdistyksen tilille ja kirjoittaa viestikenttään: Pentueilmoituksen jatko 2 kk. Kun kasvattaja on maksanut ilmoituksen jatkon yhdistyksen tilille, hänen tulee ilmoittaa maksusta rahastonhoitajalle, jotta hän osaa ajoissa tiedottaa eteenpäin sivujen päivittäjää.

Kasvattajat vastaavat itse tekemistään yhdistelmistä. Yhdistyksen kasvattajajäsenten pentueilmoitukset on ympäröity punaisella. Kasvattajajäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.Jalostuksen ohjesäännön mukaiset pentueet:

SITOUMUSKASVATTAJA
PENTUEEN TIEDOT
Synt. 21.5 Luovutus - - urosta 3 narttua
Kasv. Kamilla Bloigu ja Päivi Linnasaari Kennel Kowhai
Puh. 0400829855 Paikkakunta KUUSISTO
Email paivi.linnasaari@gmail.com Kotisivut http://www.kennelkowhai.com/
Lonkat Silmät Kyynär Polvet Kilpirauh. NÄY KOE
Isä Rimestone´s Rainmaker B/B Ok 0/0 - - FI MVA LTE 125
Emä Kowhai Take it easy A/A Ok 0/0 - - FI MVA, EE MVA LTE 71
Yhdistelmä täyttää jalostuksen ohjesäännön vaatimukset. Yksi pentu vapaana.
Päivitetty 21.6.2018
SITOUMUSKASVATTAJA
PENTUEEN TIEDOT
Synt. 7.6.2018 Luovutus 26.7.18 4 urosta 3 narttua
Kasv. Sannamari Akkala-Keskinen Kennel Gingakei
Puh. 0456362338 Paikkakunta HÄMEENKYRÖ
Email kennelgingakei@gmail.com Kotisivut www.amerikanakitamme.fi
Lonkat Silmät Kyynär Polvet Kilpirauh. NÄY KOE
Isä Inuline Inglorious Bastard A/A Distichiasis 0/0 - - SERT -
Emä Gingakei Erena B/C Ok 0/0 - - JUN-ERI -
Yhdistelmä täyttää jalostuksen ohjesäännön vaatimukset.
Lisätty 1.7.2018


Pentueet jotka eivät kaikilta osin täytä jalostuksen ohjesääntöjä: