Pentuvälityksessä olevat pentueet

Suomen Amerikanakita ry:n pentuvälityslistalla olevista amerikanakitapentueista on toimitettu tiedot (jalostuslomake A) yhdistyksen jalostustoimikunnalle, ja nämä kasvattajat ovat tällä tavalla toimineet yhteistyössä rotuyhdistyksen kanssa. Mahdollisista muista ajankohtaisista, pentuvälityslistalta puuttuvista amerikanakitapentueista ei rotuyhdistykselle ole ko. kasvattajan toimesta lähetetty tietoja. Yhdistelmien alla on jalostustoimikunnan tekemiä huomioita.

Pentueet on pentuvälityksen sivulla jaettu niihin pentueisiin, jotka ovat jalostuksen ohjesäännön mukaisia, ja niihin pentueisiin, jotka eivät ole jalostuksen ohjesäännön mukaisia. Kun narttu on astutettu, kasvattaja ilmoittaa vapaamuotoisesti astutusajankohdan jalostustoimikunnan sihteerille, jolloin tieto lisätään pentuvälityksen sivulle. Pentueen syntymän jälkeen yhdistelmän tiedot päivitetään, kun kasvattaja on toimittanut jalostustoimikunnan sihteerille seuraavat tiedot sähköpostilla: pentueen syntymäpäivämäärä, luovutuspäivämäärä ja urosten/narttujen määrä osoitteeseen jalostus.amerikanakita@gmail.com.

Pentueilmoitukset näkyvät yhdistyksen sivuilla siihen saakka, kunnes pentueen syntymästä on kulunut kaksi kuukautta. Mikäli kasvattaja haluaa tämän jälkeen jatkaa ilmoitusta, on toinen kahden kuukauden ilmoitusjakso maksullinen (20 euroa). Kasvattaja tulee maksaa tässä tapauksessa maksu yhdistyksen tilille ja kirjoittaa viestikenttään: Pentueilmoituksen jatko 2 kk. Kun kasvattaja on maksanut ilmoituksen jatkon yhdistyksen tilille, hänen tulee ilmoittaa maksusta rahastonhoitajalle, jotta hän osaa ajoissa tiedottaa eteenpäin sivujen päivittäjää.

Kasvattajat vastaavat itse tekemistään yhdistelmistä. Yhdistyksen kasvattajajäsenten pentueilmoitukset on ympäröity punaisella. Kasvattajajäsenet ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.Jalostuksen ohjesäännön mukaiset pentueet:

SITOUMUSKASVATTAJA
PENTUEEN TIEDOT
Synt. - Luovutus - - urosta - narttua
Kasv. Tuula Jokiaho Kennel Snowstory´s
Puh. +358407316068 Paikkakunta LEHTIMÄKI
Email tuula.jokiaho@gmail.com Kotisivut www.snowstorys.com
Lonkat Silmät Kyynär Polvet Kilpirauh. NÄY KOE
Isä Amartami C'maxi Essto A/A Ok 0/0 - - SERT LTE 176
Emä Snowstory's Sonja A/A Ok 0/0 - - SERT MH (suoritettu)
Yhdistelmä täyttää jalostuksen ohjesäännön vaatimukset.
Lisätty 10.2.2019


Pentueet jotka eivät kaikilta osin täytä jalostuksen ohjesääntöjä:

SITOUMUSKASVATTAJA
PENTUEEN TIEDOT
Synt. 18.12.2018 Luovutus - 2 urosta 4 narttua
Kasv. Nina Brusin Kennel Memorylane
Puh. 045-1149686 Paikkakunta NURMIJÄRVI
Email nina2.brusin@gmail.com Kotisivut memorylaneakitas.webs.com
Lonkat Silmät Kyynär Polvet Kilpirauh. NÄY KOE
Isä Gapabo´s Choose Me A/A Ok 0/0 - - FI MVA, SE MVA, EE MVA, RU MVA, HU JMVA, RU JMVA, LT JMVA, LV JMVA, EE JMVA, RKFV, JMV-12, V-13 -
Emä Travistock Timeless A/A Ok 0/0 0/0 - C.I.B, FI MVA, EE MVA, EE JMVA, EEV-12, EEJV-12, BALTV-12 LTE 95
Yhdistelmä ei kaikilta osin täytä jalostuksen ohjesääntöjä, syynä uroksen jälkeläismäärän ylittyminen.
Päivitetty 18.1.2019