Vuoden Touho -kilpailun säännöt

Vuoden Touho –kilpailuun voi osallistua kuka tahansa amerikanakitansa kanssa. Lomake tulostetaan netistä ja täytetään vuodenmittaan eri tapahtumissa ja –kursseilla käyden. Lomake toimitetaan Maarit Haavistolle vuoden loppuun mennessä. Pisteen saa jokaisesta eri kurssista, kokeesta, match showsta tai muusta koiramaisesta tapahtumasta, jossa on ollut ja josta on merkintä lomakkeella. Mikäli kaksi koiraa saa tasapisteet, voittaa Vuoden Touho-titteli se, jolla on monipuolisempi lajikirjo. Lomake palautetaan vuoden lopussa (31.12.201x) Maarit Haavistolle sähköpostitse(skannattuna) tai postitse, postileima 31.12.201x hyväksytään! Tämä takaraja on ehdoton, jonka jälkeen palautettuja pistelomakkeita ei enää oteta huomioon. Toimithan ajoissa!!

Kaikkien kilpailujen lomakkeet löytyvät yhdistyksen internetsivulta www.amerikanakita.fi -> Yhdistys -> Lomakkeet ja säännöt. Mikäli et saa tulostettua lomaketta itse, ole yhteydessä pisteidenlaskijaan!

YHTEYSTIEDOT: Sähköposti: amerikanakita.voitokkain@gmail.com TAI postitse: Maarit Haavisto, Vuorisalontie 39, 25390 KIIKALA.