Kesäpäivät

Yhdistyksen kesäpäivät

Kesäpäivät lähestyy!
 
 
Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna (6.-8.6.) vietämme yhdistyksen kesäpäiviä Hotelli Petäyksen alueella ja siellä tarkemmin majatalo Funkkiksen ympäristössä. Hotelli Petäyksen sivut ovat nähtävissä osoitteessa http://www.petays.fi. Aiheesta on informoitu jäseniä sekä jäsenlehdessämme että keskustelufoorumillamme. Mukaan ovat tervetulleita myös ne rodun harrastajat, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä ja kaikki muutkin rodusta kiinnostuneet ulkopuoliset! Haluamme kernaasti esitellä upeaa rotuamme kaikille siitä kiinnostuneille, joten mikä olisikaan parempi paikka tulla tutustumaan rotuumme livenä, kuin kesäpäivät, jossa on paljon rotumme edustajia edustettuina sekä myös rodun kasvattajia!
 
 
Funkkiksen piha – Kesäpäivien keskipiste
Kaiken keskipiste tulee olemaan majatalo Funkkiksen pihamaa, jonne tulemme pystyttämään tapahtumaa varten näyttelykatoksia. Katokset antavat suojaa niin sateelta kuin liialliselta auringonporotukseltakin. Tarkoituksemme on viettää kesäpäivät ulkotiloissa niin pitkälle kuin mahdollista, se on koirillekin mukavinta!
 
 
Yhdistyksen tiski palvelee
Näyttelykatosten alta löytyy mm. yhdistyksen tiski, joka palvelee koko kesäpäivätapahtuman ajan myyden huikeaa materiaalia, jota on hankittu juuri kesäpäiviä ja teitä varten! Myynnissä mm. Jenkkituonti t-paitoja ja pehmoleluja, kuivamuonaa huipputarjoushintaan, siankorvia, kaulapantoja, turkinhoitotuotteita jne. Lisäksi yhdistys pitää myyntitiskinsä ohessa pientä puffettia, jossa myydään limpparia ja pientä purtavaa. Lisäksi tiskin yhteydessä tulee olemaan koiraparkki, johon mahdollisuus jättää lemmikki valvontaan pienen pientä maksua vastaan, jos haluaa käydä rauhassa esim. kuuntelemassa luentoa tai syömässä, saunassa tai mitä vaan.
 
 
Muuta
Luvassa on myös 100 arvan arpajaiset sekä luontopolku niin aikuisille kuin lapsille. Luontopolun varrella vastataan rotuaiheisiin kysymyksiin ja voittaja palkitaan. Lasten luontopolun kysymykset ovat lapsille suunnattuja sopivia kysymyksiä. Viime Kesäpäivillä Säkylässä oli mukana myös ihan pikkupentuja (vielä rokottamattomia), joilla oli oma tarhansa eivätkä isompia koiria juurikaan tervehtineet. Tarjoamme pikkupentujen omistajille Pentulan, eli aitauksen, jossa pikkupennut voivat vapaasti temmeltää keskenään. Pentujen seuraaminen on hauskaa ohjelmanumeroa niin lapsille kuin aikuisille. Yhdistys ei kuitenkaan valvo pentuaitauksen käyttöä vaan tarjoaa ainoastaan puitteet – omistajilla on vastuu valvonnan ja puhtaanapidon ym. suhteen.
 
 
Tulethan käymään!?
Otamme ilmoittautumisia edelleen vastaan jatkaen ilmoittautumista suoraan yhdistykselle, eli Kaisa Svartström ottaa ilmoittautumisia joko puhelimitse tai sähköpostitse (puh. 040-7716763, kaisa.svartstrom@jippii.fi). Kysele saatavista majoitusvaihtoehdoista ja hinnoista (majoitus, ruokailu jne), muutamia huoneita vielä vapaana! Jos olet tulossa ainoastaan päiväseltään käymään, ilmoita tästäkin, koska teemme kaikille tulijoille riemastuttavat nimilaput, jotka he saavat ilmottauduttuaan yhdistyksen tiskillä. Tiskiltä jaetaan niinikään palautelomakkeita koskien Kesäpäivätapahtumaa, eli mielellämme kuulemme palautetta tapahtumasta ja otamme vastaan kehitysehdotuksia tulevalle! 

Tervetuloa kaikille lämpimästi!

 

 

Tapahtuman aikataulu:

 

PERJANTAI 6.6.

Klo 12 jälkeen
Perjantaina majoittautuvat voivat saapua Petäykseen.

Majatalo Funkkiksen pihaa laitetaan Kesäpäiväkuntoon iltapäivästä lukien.
Perjantaina mahdollisuus poseerauskuvien ottoon / Erika Häkkinen

Klo 19:00: Yhdistyksen yleiskokous
Vapaata illanviettoa, Funkkiksen saunaa voidaan lämmittää mikäli saunojia löytyy.

 

LAUANTAI 7.6.

7:00-9:30 Hotellisaunat lämpiminä
8:00-10:00 Aamiainen hotellin ravintolassa
10:00-12:00 Poseerauskuvien ottoa / Erika Häkkinen
12:00-13:00 Lounas hotellin ravintolassa (tarjolla irto-ostona tai pakettiin liittyen)
13:15-15:00 Värigenetiikkaa / Liisa Sarakontu

16:00-18:00 Verinäytteiden ottoa Hannes Lohen tutkimukseen,
samanaikaisesti vieressä pidetään luentoa: Näyttelysäännöt, teoriaa käytännössä / Erika Häkkinen

18:00-19:00 Rakkaat Haukut edustaja kertoo heidän toiminnastaan ja esittelee myyntituotteita.
Esittelyn jälkeen mahdollista ostaa tuotteita.

19:00-23:00 Rantasauna miehille (19-21) ja naisille (21-23)

 

SUNNUNTAI 8.6.

7:00-9:30 Hotellisaunat lämpiminä
8:00-10:00 Aamiainen hotellin ravintolassa
12:00-13:00 Lounas hotellin ravintolassa
13:15-14:45 Toko-harjoitusta ja Näyttelyharjoitusta
15:00 Iltapäiväkahvit hotellin ravintolassa

– Tapahtuma päättyy –