Vuoden Touho -kilpailun säännöt

Vuoden Touho -kilpailun säännöt

Vuoden Touho –kilpailuun voi osallistua kuka tahansa yhdistyksen jäsen amerikanakitansa kanssa. Lomakkeet tulostetaan netistä ja täytetään vuodenmittaan eri tapahtumissa ja –kursseilla käyden. Lomakkeet toimitetaan pisteiden laskijalle vuoden loppuun mennessä. Pisteen saa jokaisesta eri kurssista, kokeesta, match showsta tai muusta yhteisestä treeni- tai harrastustapahtumasta, jossa on ollut ja josta on merkintä lomakkeella. Lajeina voi olla mm. Rallytoko, kaverikoiratoiminta, tottelevaisuus, nosework yms. Harrastuksiin lasketaan laji, jossa on kouluttaja, tai sitä varten käytävä kurssi/treeni. Tähän ei lueta erikseen pisteytettyjä Mejää ja näyttelyitä. Touhokilpailuun ei myöskään lasketa lihashuoltoa tai muuta kuntoutusta/liikuntaa. Jatkossa Touhokisan pisteiden laskemista varten rajataan lomakkeiden määrä maksimissaan 3 kpl/koirakko. Mikäli kaksi koiraa saa tasapisteet, voittaa Vuoden Touho-tittelin se, jolla on monipuolisempi lajikirjo. Lomake palautetaan vuoden lopussa (31.12.201x) pisteiden laskijalle sähköpostitse(skannattuna) tai postitse, postileima 31.12.201x hyväksytään! Tämä takaraja on ehdoton, jonka jälkeen palautettuja pistelomakkeita ei enää oteta huomioon. Toimithan ajoissa!!

TOUHON PISTEYTYS:

  • Yleisesti kaikenlaiset koulutukset ja kurssit, joissa ohjausta, 1 kerta = 1 piste
  • Treenit, jotka tehdään porukassa, 1 kerta = 1 piste
  • Kaikki muut kisat, pl. mejä ja näyttelyt, 1 kerta = 1 piste Pääperiaate on, että Touho-pisteen arvoinen suoritus on silloin, kun tapahtumassa tai kurssilla on vetäjä ja/tai muita osallistujia/treeniporukka.

Kaikkien kilpailujen lomakkeet löytyvät yhdistyksen internetsivulta www.amerikanakita.fi -> Yhdistys -> Lomakkeet ja säännöt. Mikäli et saa tulostettua lomaketta itse, ole yhteydessä pisteidenlaskijaan!

YHTEYSTIEDOT: Sähköposti: amerikanakita.voitokkain@gmail.com TAI postitse: Maarit Haavisto, Vuorisalontie 39, 25390 KIIKALA.