jalostusilmoituslomakeohje

TÄYTTÖOHJE LOMAKKEELLE:

Mikäli haluatte käyttää lomaketta jalostustiedusteluna jättäkää uroksen tiedot tyhjäksi niin jalostustoimikunta voi auttaa etsimään sopivan uroksen nartullesi.

Nartun nimi: Laita tähän kohtaan nartun virallinen nimi.

Linkki jalostustietokantaan:: Laita tähän linkki koiran tietoihin kennelliiton jalostustietojärjestelmässä. Tietojärjestelmä löytyy tästä linkistä. Etsi koirasi tietojärjestelmästä käyttäen koiran virallista nimeä. Kopioi selaimen osoitekentästä koiran tietoihin osoittava osoite. Mikäli koira ei ole jalostustietokannassa jätä kenttä tyhjäksi ja toimita kopiot koiran terveystuloksista ja sukutaulusta jalostustoimikunnan sihteerille. Lähetä kopiot mieluiten sähköpostilla osoitteeseen jalostus.amerikanakita@gmail.com. Mikäli haluat lähettää kopiot tiedoista tavallisella postilla voit katsoa jalostustoimikunnan sihteerin osoitteen yhdsityksen sivujen yhteystiedoista. Amerikanakita.fi.

Uroksen nimi: Laita tähän kohtaan uroksen virallinen nimi.

Vara-uroksen nimi: Tämä kenttä ei ole pakollinen. Mikäli olet miettinyt valmiiksi mahdollisen vara-uroksen laita tähän kohtaan vara-uroksen virallinen nimi.

Perustelu yhdistelmälle: Voi olla esim. mitä odotat pentueelta, miksi haluat käyttää juuri tätä yhdistelmää. Eli perustelut käyttää tälle nartulle juuri tätä urosta.

Suunniteltu astutusajankohta (viikko): Kirjoita tähän millä viikolla astutus on suunnilleen arvioitu tapahtuvan.

Sähköpostiosoite: Sähköpostiosoite on pakollinen. Sinulle lähetetään kopio lomakkeesta omaan sähköpostiisi.

Haluatko syntyvän pentueen pentuvälitykseen?: Pentuvälitykseen laitetut pentueet näkyvät yhdistyksen nettisivuilla.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää lomakkeen täyttämisestä tai ylipäätään yhdistelmään liittyen voit lähettää sähköpostia jalostustoimikunnalle osoitteeseen jalostus.amerikanakita@gmail.com. Mikäli sinulla on ongelmia tai kysyttävää lomakkeen teknisestä puolesta voit lähettää sähköpostia sivujen ylläpitäjälle osoitteeseen amerikanakita.fi@gmail.com.